SHOUT OUT!

SHOUT OUT naar @gekopkussens !

Zoals jullie weten ben ik gek op kussens! Ieder seizoen ben ik op zoek naar het stijltje wat ik in mijn hoofd heb. Plannetjes smeden, love it. Alles leuk bij elkaar mixen & matchen zodat het helemaal naar mijn zin is ! Toen @gekopkussens mij benaderde heb ik natuurlijk heel enthousiast gereageerd …de Perfecte match! Ze hebben zoveel keus en hebben altijd de nieuwste trends in huis voor leuke prijzen! De binnenhoezen en covers zijn los te krijgen zodat je de hoesjes wat je wilt wisselen makkelijk kunt opbergen zonder dat ze veel plaats in beslag nemen. Voor meer inspo check mijn instapagina @deezzstyles daar zie je dagelijks kussens van @gekopkussens

Heel af & toe wordt ik getriggerd door een kleurtje. Alhoewel mijn kleurenpallet het liefst bestaat uit wit zwart beige ecru en bruintinten kan ik heel soms over stag gaan.

MIX&MATCH!

Het leuke is dat je ook alles kunt mixen met elkaar! Zo onstaat er iedere keer weer een andere vibe. Favoriet deze herfst/winter collectie 22 zijn oa. de teddy kussens! Love it zo knuffelig!

BEIGE & ZWART

Deze leukerds zijn weer nieuw in de collectie. Aangezien ik steeds meer ecru & beige toevoeg aan mijn interieur heb ik deze keer voor deze kleurstelling gekozen. De leuke prints en texten spreken me erg aan. Fijn is ook natuurlijk dat je ze kunt mixen & matchen. En kijk die vlieg zo leuk.

KLEPBANK

Ook de klepbank word regelmatig gerestyled hoe leuk om dan met kussens en plaids te werken. Het geeft een snel resultaat als je andere kleurstelling gebruikt!

WHITE&BLACK

De liefde voor wit ecru en zwart zijn het hele jaar door te vinden binnen & buiten! Ik hou van meerdere stijlen te mixen & matchen. De liefde voor mediterane invloeden is goed te zien.

SUMMER PROOF!

In de zomer stijl ik de tuin in zwart wit. Gecombineerd met veel groene planten en hier en daar wat naturel & camel accenten. De hele sfeer heb ik bij ieder lig & chill hoekje doorgevoerd. De perfecte match blijkt ook maar weer eens dat ze een collectie hebben wat tegen een spatje water kan…ideaal voor bij het zwembad & ook nog eens kleurvast.

FALL VIBES!

De herfst heeft weer langzaam zijn intrede gedaan…de bladeren beginnen te vallen. Tijd om het binnen weer xtra gezellig te maken! Ook nu heb ik weer voor prachtige kussens gekozen. Mooie plaids, cosy dekentjes & vachtjes hebben hun intrede gedaan. De kaarsjes gaan weer aan…gezelligheid binnen. Warme chocomel pepernoten en netflix! Deze keer heb ik gekozen voor meerder soorten kussens. Uit de velvet serie de donker bruine, heerlijk zacht en diep van kleur zo mooi. Ook de boho vibe toegevoegd want die stijl past perfect bij mij. Ecru beige en zwart accenten zitten erin verweven. Een mix tussen donkerbruin bruin beige & ecru maakt het lookje wat ik in gedachte had compleet. Het geeft zo een mooie warme sfeer ik hou ervan. Zoveel keus ook, moeilijk kiezen…

DEEZZ AZTEC

Een van mijn lievelings kussens is het aztec kussen wat je hier op de bank ziet ! En hoe bijzonder is het dat het kussen mijn naam heeft gekregen zo leuk!! Je shopt hem onder de naam DEEZZ AZTEC ! Alle kussens wat je op deze bank ziet liggen komen van @gekopkussens !

VETTE TIP VAN DEEZZ!

Ik hoop dat ik mijn enthousiasme heb kunnen overbrengen! Neem zeker eens een kijkje op hun website gekopkussens.nl echt de moeite waard! Ook kun je op mijn insta kijken voor meer looks @deezzstyles !

Liefs Daisy x