DE LIMBURGER l-magazine

Hoe leuk als je in de Limburger komt te staan! In November was het zover. De zaterdagbijlage van de Limburger. Ik vond het best spannend. Een heus intervieuw met Hanneke Drohm & dat kletste heerlijk weg dus ik was erg benieuwd wat hier de uitkomst van werd. Ook fotograaf Johannes Timmermans kwam eraan te pas. Leuk om tips &trics met hem te bespreken. Nog best ff moeite moeten doen om aan een exemplaar te komen. Maar wat een ontzettend leuke reacties hebben we gehad! Nooits verwacht dat het zoveel gelezen werd.

FOTOGRAAF

Johannes Timmermans in aktie. Leuk dat hij zelf ook foto’s nam van tafereeltjes waar ikzelf ook zo blij van kan worden. Marrokaanse kommetjes met een prachtige print ..een cactus en mooie bijzondere schelpen. Het is maar met welke ogen je kijkt.

SPANNEND

Ik vond het oprecht spannend! Je weet nooit hoe je neer wordt gezet. De dingen wat voor jezelf als “eigen” voelen, hoe een ander dat interpeteert zonder dat je ze echt goed kennen. Ik moet zeggen dat Hanneke me haarfijn aanvoelde.

Het is een passie om me uit te leven in mijn Tuin & Huis, gelijkgezinden weten wat ik ermee bedoel. Mij maakt het niet uit hoe groot of klein een huis is want je kunt overal een eigen sfeer aanbrengen.

KIEKJES

Leuk om te zien hoe een pro te werk gaat! Zelf ook liefde om te fotograferen. Neem me al jaren voor om me er meer in te verdiepen maar t komt er maar niet van. Wel heb ik Johannes het hemd van het lijf gevraagd over zijn vak & opdrachten. Je bent nooit te oud om te leren was zijn tip …

PERFECTE SHOT

Het perfecte plaatje…zo zie je maar hij gaat er ook bij liggen om het op de juiste manier in beeld te krijgen. Zelf sta ik ook wel eens op de ladder om een apart shot te krijgen ..ik doe maar wat maar vind het erg leuk om bijna dagelijks op @deezzstyles alles te visualiseren.

Het oude schroeven kistje van Opa doet dienst als Tray voor drankjes en kleine hapjes in de zomer buiten. Met vlekken verfsel resten erop..gewoon puur ik kan daar zo blij van worden!!

VAN BOVEN

Dit is zoals ik wel eens vaker fotografeer, bovenop de ladder levert leuke plaatjes.