GARDEN

Welkom in onze tuin! De plek waar we in het voorjaar en in de zomer heel wat tijd doorbrengen! Drankjes doen, gezellige avondjes, kletsen , genieten , het leven vieren, voetjes in de pool, chillen, lezen, relaxen…. Ook de kids vertoeven hier graag met wat vrienden. Deze seizoenen zijn onze favoriet!

GARDENLIFE

Zodra de eerste warmere zonnestralen komen begint het te kriebelen! Ik verheug me dan ook op het moment dat het winterzeil van het zwembad gaat! Het geeft na die grauwere wintermaanden meteen een vakantie gevoel aan de tuin ook al kunnen we dan nog niet direct zwemmen. Ideetjes uitwerken nieuwe plannetjes maken hoekjes creëren. ik hou er zo van. De tuin is dan ook een verlengde van ons huis.

STYLING

De styling van de tuin pas ik bijna ieder jaar aan. Het ene jaar kies ik voor veel wit het andere jaar voor veel zwart. Ook hier zijn zwart wit mijn favorieten. De grijs/nude kleur tuinset hebben we dit jaar (’23) nieuw gekocht. Alle pallets zijn uit de tuin verdwenen en ik wilde graag iets anders. Het leuke is dat ik ook bij deze set kan afwisselen met de accessoires om een andere look neer te zetten just the way i like it!

INSPO!

Ik hou ervan om inspiratie op te doen! Woonbladen & tijdschriften maar ook tv programma’s . En al helemaal als het zonnetje zich laat zien dan bruis ik van de ideetjes.

.

BLOOM!

Zodra het weer het toelaat haal ik tuinplanten. Het geeft meteen meer sfeer achterom. De bomen doen hard hun best om te groeien en weer nieuw blad te laten groeien!

TEAM SUNSHINE!

Wat kost het dit voorjaar moeite om die zon te laten schijnen lijkt wel?! Iedere mogelijkheid om buiten te zitten pak ik dan ook graag aan…We kleden ons bankje gezellig aan & genieten!

PAK DIE ZON

Heerlijk om buiten te zijn…lkkr buiten eten leven & relaxen!

DETAILS

Details in overvloed. Ik ben niet het less is more type…meer more is more. Ik zoek wel naar een soort balans in alles anders ga ik het meteen herplaatsen totdat het klopt in mijn hoofd! Ik hou ervan om dingetjes te veranderen want altijd alles hetzelfde word ik onrustig van. Dan eens een plantje hier of een theelichtje daar…ook kussens plaids geven meteen een verandering.

STYLE IT

Iedere keer dat ik naar buiten loop begin ik met het aankleden. Natuurlijk kijk ik eerst naar de weerverwachting…die vraag wordt me veel gesteld op insta! Zie ik dat er meerdere dagen achter elkaar heerlijk weer komt en het droog blijft ga ik losss…Overal waar je loopt leef ik me uit. Kussentjes posters plaids planten alles met een gezellige DEEZZ-saus.

PALLETS

Ik blijf van de ruwe pallets houden..kost niks en het geeft een leuke sfeer. Ook maak ik er wel eens een daybed van dan stapel ik ze gewoon anders. Zoveel opties mogelijk. Palletkussens zijn dan ook de ideale basis.

PLANTEN

Ik voeg ieder voorjaar veel planten toe in potten. Allerlei soorten waar ik vrolijk van word. Liefst met volume .Veel grassoorten en groen blijvers. Het geeft een gezellig sfeertje.

DAYBED

Een van onze favoriete plekjes is het daybed! In de zomer geeft het een klein beetje schaduw ..maar ook heel mooi met de ondergaande zon tot aan de laatste zonnestraal in onze tuin! waar we dan genieten met ons laatste kopje koffie. We kruipen er heerlijk tussen de kussens in met een boek tijdschrift of de laptop…heerlijk chill!

LOUNGEBED

Deze Beauty is onlangs toegevoegd aan onze tuin. Een heerlijke lounge bank waar je op kunt zitten en liggen. De planken lopen aan 1 kant door waardoor er een leuk tafeltje ontstaat waar je iets op kunt zetten. Blij mee. De steigerbuizen geven een stoer effect en komt overal in de tuin terug voor eenheid.

BUITENKEUKEN

De werkbank wordt gebruikt als buiten keuken..de ideale plek om tijdens de bbq dingetjes klaar te maken..een heerlijke coctail te mixen en alles klaar te zetten.

BUITEN ETEN

Ook buiten eten is heerlijk! Mooi de tafel dekken & lkkr lang blijven borrelen bij heerlijke temperaturen. Nu nog de oplossing voor bijen en wespen want daar heb ik dan weer minder trek in :)! Buiten staat een stevige granieten tafel met rvs onderstel & de stoelen Toy van Philippe Starck.. nog steeds favoriet hier. Het steigerbuizen frame wat manlief op verzoek erboven heeft gemaakt is perfect voor een intiemere sfeer te creëren. Rieten dakjes erop gordijnen erlangs maakt het xtra cosy.

RELAX

Zodra het zonnetje komt en ik ff een me momentje wil ga ik heerlijk naar buiten. Drankje lekker leesvoer genieten van de zon en de warmte op je huid..Oo wat kan ik hier van genieten!