WIE IS DEEZZ?

Daisy maar de meeste noemen me Deezz, 52 jaar en woonachtig in het mooie Zuid-Limburg Wijnandsrade. We wonen in een vrijstaand huis wat we zelf hebben laten bouwen alweer bijna 21 jaar geleden. Ik ben getrouwd met Roger en wij hebben twee kids Gyan & Livy. Ook hebben we twee poezen Simba & Zoë.

VAN KLEINS AF AAN…

Als klein meisje was ik al bezig met het visuele plaatje…meubeltjes schuiven barbies schminken knippen verkleed partijen you name it! Als puber een rebels meisje zoekend naar mezelf & me afzetten tegen alles en iedereen! De focus lag niet op leren maar genieten en leuke dingen doen met mijn vrienden. Bijbaantjes in een jeans boetiek & een leder zaak. Uiteindelijk de mds afgemaakt en toen aan het werk in de mode. Alles kwam aan bod van stijlen visual merchandising magazijn you name it. We werkten er met een jong team wat het ook ontzettend gezellig maakte en ik er uiteindelijk 23 jaar bleef werken. In de avond uren alsnog een cursus kapster gedaan wat ik ook succesvol afronde.

BURNOUT

Na een fixe burnout die bijna 1,5 jaar duurde koos ik voor mezelf. Ik wilde altijd al graag iets voor mezelf en zo ontstond HIPNEZZ. Fasion & interieur. Ik begon met een webshop en deed ook beurzen fairs en thuispartys. Toen de Ibiza Experience beurzen …dat smaakte naar meer en was zo leuk om te doen! Een klein stenen pandje volgde in mijn dorpje. Klein maar fijn zo leuk. Met leuke meiden werkte ik samen met fotoshoots en gezelligheid. Uiteindelijk de kans om naar een groterpand met meer kosten te gaan , achteraf niet de slimste keus. Concurrentie was groot! In de avonduren hield ik vriendinnen avonden met hapjes & drankjes. Maar de online buisness maakte ook veel kapot en was killing. Na een operatie waar ik 2 maanden uit de rolatie was ging ik dingen overdenken. De toren hoge kosten van het pand, de locatie wat toch niet zo goed bleek te zijn. Uiteindelijk toch een keuse gemaakt om te stoppen eind 2019. Achteraf gezien een slimme zet geweest aangezien in 2020 corona kwam. Hierna kon ik het niet loslaten en liet ik er een naam bij registreren DEEZZ. Nu meer op interieur & musthaves gericht kleinschalig.Go with the flow! Mijn website waar ik mijn ideetjes & interieur deel, een verlengstuk van mijn insta account deezzstyles.

VERANDERINGEN

Ik hou ervan om te veranderen maar trouw aan mijn kleurenpallet.. Dat pallet bestaat op dit moment vooral uit wit ecru. Het harde zwart is iets meer op de achtergrond en wordt ingezet als accent. Een bepaalde rustige look & feel is wat ik nu nodig heb blijkbaar want ik ga er goed op! Verschillende materialen & structuren zodat het levendig blijft. Ook de chroom trend heeft zijn intrede gedaan. Ben normaal niet zo van de trends maar hier klikte ik gelijk mee. Het mixed lkkr weg met de rest en daar hou ik van. ook zijn er meer spiegels die een vergrotend effect hebben.

SOULMATE

Al sinds ’88 samen en de perfecte match (zelfs na al die jaren.) ! Een blik is genoeg zo fijn. Onze interieur stijl verschilde in het begin nogal..we hebben eerst samengewoond op een ruime flat. Hij hield van strak zwart rvs een mannen interieur zeg maar. Ik hield toen al van het programma van -Jan de Bouvrie- en vond zijn stijl destijds geweldig. Het was dus een mixje aan stijlen maar het paste niet echt.

Ons eerste koophuis was een half vrijstaand huis in mijn geboortedorp. We zaten nu wel op 1 lijn en kozen destijds voor het koloniale stijltje wat toen heel erg op kwam, warm bruin met prachtige ecru tinten. Steeds meer ging ik dingen uitproberen en een beetje zoekende naar mijn eigen stijl des te ouder we werden. In 2002 zijn we begonnen met ons huis te bouwen waar we nog steeds wonen. Roger heeft alles geregeld & het hele project zelf gecoördineerd. Zo knap want hij had 0 ervaring! We hadden Almer Schmink als architect want zijn stijl sprak ons erg aan. In huis gebeurde er steeds meer. Van strak & steriel ging het steeds meer leven en vorm krijgen.

Roger laat me nu lkkr mijn ding doen kwa inrichting want hij weet hoe eigengereid ik ben en hier echt mijn passie in kwijt kan! Stiekem fantaseren we ook wel eens om een huis in het buitenland te kopen aangezien we beide echte zomer types zijn…Een warmer klimaat lijkt ons heerlijk…dromen mag, wie weet wat de toekomst ooit nog brengt.

Onze lieve huisdieren ze maken het huis zoveel gezelliger & komen graag bij je liggen om te knuffelen! Met huisdieren leeft een huis gewoon veel meer! Simba is het mannetje en duidelijk ook baasje…Zoë is een lief meisje wat de hele tijd achter me aan loopt en graag knuffelt. Het veranderd meteen zodra Simba binnen komt 😉 dan eist hij de aandacht op.

VISUAL

Mijn liefde voor zwart wit is al zolang ik me kan heugen. Zelfs op mijn eigen kinderkamer had ik al zwart wit behang als basis. Ook nu ga ik het beste op deze tinten. Ibiza heeft mijn eigen stijl ook mede gevormd de invloeden zie je overal terug. Marrakesh vibes zijn ook al jaren favoriet! Prachtige meubeltjes dienbladen karafs servies lampen plaids kussens het komt overal terug. De ene keer meer wit beige en de andere keer meer zwart en bruin tinten. Je kunt stellen dat het een mix is aan buitenlandse en mediterane invloeden beachy vibe met een sausje a la DEEZZ. Thuis kijken ze nergens meer van op..want morgen kan zomaar alles anders staan in huis!

Het liefst ook niet standaard een beetje OUT OF THE BOX vind ik het leukst! Zoals deze zitzak wat ik liet maken met de te gekke afbeelding van een marrokaanse oude man!

IBIZA LOVE

Mijn liefde voor IBIZA is begonnen vanaf de eerste keer dat we er waren. Liefst ga ik er ieder jaar wel ff naartoe een weekje of lang weekend is al prima. Het hoogseizoen hebben we met de kids ook vaak gedaan maar nu mijden we de drukte het liefst en gaan we het allerliefste in juni met ons tweetjes. De zon is dan volop aanwezig en alles is open. Ook zijn we al eens in april en mei geweest persoonlijk vind ik het weer dan nog te onstabiel & is in april vaak nog niet alles open. Ook zijn we al eens in oktober geweest maar ook dan gaat al veel langzaam dicht. Het eiland blijft daarin tegen altijd mooi iedere seizoen is bijzonder het is maar net wat je zoekt! In de late herfst & winter ook magisch mooi met veel rust prachtige wandelingen. Er zijn altijd restaurantjes die het hele jaar open zijn.

GIRLSTRIP

Afgelopen eind September ’23 ging ik met mijn dochter naar Ibiza. Zo leuk om met zijn tweetjes te doen! We hebben in onze bolide het hele eiland afgereisd. Veel gezien geshopt gegeten geluncht , You name it!

We waren op twee verschillende locaties Pacha Destino prachtige locatie heerlijk ontbijt perfecte service heerlijk bed maar ook beetje over the top duur vind ik persoonlijk.. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Het perfecte getrainde strak gestrokken botox gehalte was erg aanwezig zullen we maar zeggen… De tweede locatie een zen area waar je helemaal tot rust kwam waar met veel liefde & aandacht alles persoonlijk werd verzorgd was ook erg leuk cancosmiprats! Gelegen nabij Santa Gertrudis mijn favo dorpje op het eiland. Natuurlijk een shop walhalla met de leukste interieur winkeltjes! Met natuurlijk ook een bezoekje aan Sluis waar ik altijd ff mijn vm hart ophaal!

BENIRRAS

Ons meest favo plekje op IBIZA het strand Benirras. Zo gemoedelijk & een mix aan mensen met een heerlijk marktje op zondag in San Joan met lokale hippies. Het trommel ritueel op de zondagavond bij de zonsondergang dansend afscheid nemen dat de zon weer geschenen heeft… Magisch..Je moet het meegemaakt hebben. Elements is ons favoriete restaurant waar je heerlijke cocktails kunt drinken & heerlijk eten.

Ook de mode op Ibiza spreekt me altijd erg aan. Het vrolijke & ‘niemand kijkt gek’ op type vibe daar hou ik van! De meest prachtige paradijsvogels kom je er tegen! Vooraal het kleurrijke love it! Mijn favoriete straatje in IBIZA STAD is het gay straatje…je moet er wel pas na 23.00 uur komen zoveel leuke restaurants boetiekjes en heerlijke vibe love it!

WAAR TE VERBLIJVEN OP IBIZA?

Ik krijg heel vaak de vraag voor tips & slaapplekken op IBIZA. We komen er al jaren en het is ook erg persoonlijk wat jij leuk vindt! Wij houden van kleinschalig en niet van die mega grote hotels waar je gewoon een nummer bent. We hebben door de jaren heen al vanalles uitgeprobeerd. Toen de kids echt klein waren gingen we idd naar een hotel waar animatie was…dat zou ik nu nooit meer kiezen want dat heeft niks met IBIZA te maken maar kan wel handig zijn met kleine kinderen. Ik ben nogal visueel ingesteld dus als de inrichting er erg leuk uit ziet is het al snel goed. We gaan er iedere dag met de auto erop uit want dat is echt een must op IBIZA wil je het echt beleven. Je zou jezelf anders tekort doen.

ZOVEEL LEUKE PLEKJES!

We kiezen ook vaak voor een appartementen complex en dan liefst met maar enkele plekken. Ook verbleven we al eens in een B&B van limburgers.Vaak zie je de liefde wat de eigenaren in hun plekje steken. We kiezen ieder jaar een andere plek dat is het leuke ervan om altijd iets nieuws te ontdekken.

Ook zijn er altijd wel ergens leuke marktjes. Mij favoriet blijft LAS DALIAS voor actuele openingstijden moet je even googelen. Ook de tweedehands markt in SANT JORDI op zaterdag is leuk om de pareltjes eruit te halen…nu nog een huis op IBIZA vinden om alles aan te kleden ;)!

SAMEN!

Struinen door de oude stad tot bovenaan de top hele klim maar zo een mooi uitzicht! Het liefst zou ik overal aanbellen om binnen te kijken maar dat laat ik toch maar ;)! Er zijn zoveel mooie plekken op onze aardbol maar mijn hart heb ik verloren aan IBIZA! Binnen 2,5 uur ben je er hoe fijn. Om te shoppen is het een walhalla, Interieur & kleding voeren de boventoon. Zoveel kleuren & inspiratie het raakt me echt. Na een vakantie ben ik weer vol energie & ideën.

MEER….

Stom dat als ik echt over mezelf moet/wil vertellen ik ff moet nadenken…Daisy ja wie ben ik? Wat wil je weten? Een gevoelsmens hsp-er mensen mens, terwijl ik ook graag op mezelf ben. Trouw in vriendschappen als ik voel & weet dat het goed zit mits het van twee kanten komt. Dromerig & creatief. Visueel denker. Pinterest brein. Hou niet van ruzie of oneerlijkheid, die mensen mijd ik dan ook. Gek op interieur. Leef heel graag buiten in de zon! Een echt zomermeisje. Kan enorm genieten van kleine dingen ..vogeltjes die prachtig fluiten.. de poezen die komen kroelen. Hou absoluut van spontane dingen, liefst niet al vooruit gepland. Alleen vakanties die moet je voorruit plannen des te meer voorpret. Knuffelmens. Een echte bourgondier heerlijk om terasjes te pakken of lekker te gaan uit eten! Mensen kijken love it! Hou van uitgesproken types in kledingstijl & look die echt out of de box denken en dat vertalen in hun look! Vrolijkheid want als hsp-er pak ik die vibe meteen op! Spiritueel op mijn manier want ik voel veel (zonder wazig te worden zoals veel mensen dat dan zien). Wou dat ik meer in gesprek kon met de jeugd hun denkwijze & overtuigingen maar ook de keerzijde ervan. Verbondenheid. Eerlijkheid. Liefde. Oprecht. Ik hou ervan om te dansen! Liefde voor muziek wat ik echt van mijn vader heb! Geloof niet in een god maar wel in een heleboel meer! Ik droom ervan om ooit nog eens in Ibiza te wonen.